Fasiliteter

Vi har gleden av å kunne tilby en flott leilighet til leie i Alanya, Tyrkia. Leiligheten er fra 2010, men er oppgradert siste året og har derfor høy standard. Leiligheten har en fin beliggenhet, midt i det flotte leilighetskomplekset Yüksek 2, like utenfor Alanya sentrum. 

 

Leiligheten er på ca. 115 kvadratmeter og har to doble soverom, to bad, stue og åpen kjøkkenløsning. Den har også fasiliteter som aircondition (både i stuen og på begge soverommene), en solfylt veranda vendt mot svømmebassenget og en luftebalkong vendt mot bakgården. Begge balkongene har skyvedører av glass, med mulighet for å stenge solen ute (for å unngå at varmen slipper inn på for eksempel soverommet). Leiligheten ligger i 2. etasje og har full utsikt over hele anlegget.

 

Leietakere disponerer tre sykler som kan brukes fritt. Det er også et "Fitness rom" (treningsstudio) for de som ønsker dette. TV'en i leiligheten er utstyrt med to norske kanaler og det er trådløs internettforbindelse på hele anlegget. Den lille nærbutikken på anlegget selger det mest nødvendige, og dersom det er ønskelig er det bare 10 minutter gange ned til Oba sentrum og strandpromenaden. Her finnes det et stort utvalg av butikker, samt badestrand og restauranter. For de som ikke ønsker å gå er det et godt taxi-tilbud.

 

På selve anlegget er det lekeplass for barna og eget barnebasseng. Det er også et basseng for de større med vannsklie. Anlegget har også egen minigolfbane.

 

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i stille omgivelser med hyggelige naboer, både fra Norge og andre steder i verden. Fra Yüksek 2 er det ca. 50 meter gangavstand til Yüksek 1. Det er også kort gangvei inn til Alanya sentrum, og for de som ikke ønsker å strekke på bena er byen full av taxier som stopper like utenfor anlegget. På anlegget er det en liten dagligvarebutikk som selger det aller mest nødvendige. Det er også en "pool bar" like ved bassenget som serverer mat og drikke for de som ønsker dette.